Stichting Vughterstede
Vughterstede » Over Vughterstede » De organisatie 

Wat is Vughterstede ?

 

In en vanuit de in Vught gevestigde woonzorgcentra Woonzorgcentrum Theresia en Huize Elisabeth worden zorg en diensten geboden door 425 medewerkers en ruim 300 vrijwilligers aan meer dan 800 ouderen.
Vughterstede biedt verzorgingshuiszorg en verpleeghuiszorg. Ook levert zij thuiszorg, huishoudelijke hulp en diensten aan thuiswonende ouderen in de gemeente Vught.
Stichting Mariënhoven exploiteert en verhuurt aanleunwoningen nabij de twee woonzorgcentra.

Waarom zou u kiezen voor Stichting Vughterstede ? Het antwoord is even simpel als de vraag. Omdat Vughterstede betrokken is bij de oudere, oog heeft voor diens wensen en behoeften en omdat zij in samenspraak met hem of haar en de familie op een professionele manier wil bijdragen aan een aangenaam leven thuis of in een van de woonzorgcentra.

Zorg in samenspraak staat hoog in het vaandel van Vughterstede. In de omgang gaan onze medewerkers uit van de oudere. Niet voor niets is Vughterstede de organisatie geweest, die een interessante informatie- en instructiefilm op twee DVD's op de markt heeft gebracht over de bejegening van ouderen. Tal van andere organisaties hebben via die films kennis gemaakt met de door Vughterstede bepleitte manier van omgaan met elkaar en nemen deze over.

Kortom: kiezen voor Vughterstede is kiezen voor betrokkenheid, samenspraak en kwaliteit. En dat alles in een voor de oudere aangename woonomgeving.

Lees voor meer informatie onze flyer Een kennismaking met Vughterstede.