Stichting Vughterstede

Uit eten bij Vughterstede

 

In de restaurants van Woonzorgcentrum Theresia en Huize Elisabeth kunt u dagelijks, zeven dagen per week,  terecht voor een smaakvolle en gezonde warme maaltijd.


Vindt u het fijn om samen met anderen aan tafel te zitten, kookt u liever niet altijd zelf of zijn er omstandigheden waardoor zelf koken tijdelijk of permanent niet gaat?

Kom dan gezellig eten in een van de restaurants!

Tijden
De maaltijd wordt om 12.00 uur door medewerkers aan tafel geserveerd. Tot 13.00 uur geniet u  van een heerlijke maaltijd.

Keuzemenu
U hoeft ter plekke niet te bedenken wat u gaat eten, want de keuze heeft u eerder al gemaakt door het invullen van de wekelijkse keuzemenulijst.

U kunt kiezen uit een 3-gangenmenu of 2-gangenmenu. Bent u niet zo'n grote eter dan kunt u ook een 1-gang nemen.

Vers bereid in eigen keuken
De warme maaltijden worden elke dag vers bereid in de keuken van Huize Elisabeth. Al vroeg in de ochtend, om 7.00 uur, staat de keukenbrigade paraat om de maaltijden te bereiden. Deze moeten vóór het eind van de ochtend klaar staan om te worden vervoerd naar de twee restaurants en naar de gebruikers van Tafeltje-Dekje. Vughterstede streeft ernaar om dagelijks voor u een gezonde en gevarieerde, maar bovenal een smakelijke maaltijd op tafel te zetten.

De maaltijden worden ambachtelijk bereid met verse en pure ingrediënten. Zo komt het vlees van slagerij  Timmermans in Helvoirt, groente en fruit van Van der Loo in Helvoirt en het brood van bakkerij Goossens in Vught.

Extraatje: bewegen aan tafel
Dat bewegen gezond is, weten we allemaal. Daarom wordt op enkele dagen in de week een kwartier voor aanvang van de maaltijd, dus om 11.45 uur, in het restaurant  'Bewegen aan tafel' gegeven. Beweegagoog Tom Jacobs doet allerlei oefeningen voor, die de deelnemers na kunnen doen. Meedoen is geheel vrijblijvend en is gratis.
meedoen kan in Woonzorgcentrum Theresia op maandag en woensdag, in Huize Elisabeth op vrijdag. Aanmelden of inschrijven hiervoor is niet nodig.

Aanmelden
Wilt u voor het eerst gaan eten in het restaurant, meldt u zich dan minimaal een dag van tevoren aan bij de receptie. U ontvangt een aanmeldformulier waarop u onder andere aangeeft op welke dagen u wilt komen eten en of u een dieet heeft. Telefoon: (073) 658 1199

Voor feestdagen en bijzondere eetfestijnen gelden andere regels. Vraag dit even na bij het hoofd facilitaire dienst Vughterstede.

Betalen
De betaling wordt geregeld door middel van een automatische incasso.
De prijs van een 3-gangen menu bedraagt € 8,30. Bij een 1- of 2-gangenmenu betaalt u per maaltijdcomponent:
voorgerecht  € 1,25 - hoofdgerecht € 6,00 - dessert € 1,25.

Afhankelijk van onder andere uw inkomen kunt u in aanmerking komen voor een tegemoetkoming in de kosten. Voor meer informatie hierover neemt u contact op met loket WegWijs. Telefoon: (073) 658 0750.