Stichting Vughterstede
21 October 2018

Week van de Gastvrijheid

zaterdag 27 oktober t/m zaterdag 3 november 2018

In de week van zaterdag 27 oktober tot en met zaterdag 3 november 2018 worden in het kader van de Week van de Gastvrijheid dagelijks diverse activiteiten georganiseerd op  diverese locaties in het CENTRUM van Vught: Activiteitencentrum de Kookstudio Zorgpark,Ontmoetingscentrum/Geheugenbibliotheek DePetrus, Huize Elisabeth,(Centrum) Visio De Vlasborch, De Huiskamer HAPPY CIRCLE, Centrum Marktveldpassage.

Klik hier voor het programma.

Tijdens deze week zijn de wijkpunten Huize Elisabeth, Ontmoetingscentrum DePetrus en de Visio De Vlasborch veelvuldig geopend. U kunt er vrijblijvend een kop koffie of thee komen nuttigen. In enkele wijkpunten is het mogelijk deel te nemen aan een warme maaltijd. Voor meer specifieke informatie zoals prijzen en aanmelden, kunt u contact opnemen met Visio De Vlasborch (088 586 15 00) en/of Huize Elisabeth (073 658 33 99). Aanmelden bij ABZ: 073 657 20 00. Email: info@abzvught.nl.

Week van de Gastvrijheid is een initiatief van Samen sterk in de Wijk.
Voor deze week werken de buurtbewoners met de volgende organisaties samen: Anders Bezig Zijn, Welzijn Vught, Gemeente Vught, Visio De Vlasborch, Reinier van Arkel, GGD Hart voor Brabant, Ontmoetingscentrum DePetrus, Centrum ondernemers, Vughterstede, Vught voor elkaar, HAPPY CIRCLE en MOVE Vught.