Stichting Vughterstede
Vughterstede » Woonzorgcentra » Huize Elisabeth 

Huize Elisabeth

 

Huize Elisabeth ligt midden in het centrum van Vught. Het winkelcentrum ligt op 150 meter afstand. Het treinstation bevindt zich op loopafstand, evenals de bushalte.

Het gebouw is in 2010 volledig gerenoveerd en aangepast aan de eisen en wensen van deze tijd.
Het sfeervol ingerichte Huize Elisabeth biedt haar bewoners een aangenaam thuis. Het huis biedt onderdak aan verzorgings- en verpleeghuisbewoners. De laatste categorie bewoners betreft bewoners met psycho-geriatrische klachten.

Daarnaast zijn er enkele appartementen voor tijdelijk verblijf.

Het huis beschikt over tal van gemeenschappelijke voorzieningen. Zo is er een gezellig restaurant, een winkel, een kapsalon en een fraaie tuin met volière. Naast het restaurant beschikt het huis nog over een huiskamer waar bewoners van de verzorging overdag kunnen verblijven. Het huis heeft een monumentale kapel.

In het woonzorgcentrum wordt ook dagbesteding geboden. Dit biedt aan zelfstandig wonende ouderen een programma ter ondersteuning en/of begeleiding bij het invullen en structureren van de dag. Dit gebeurt in een ontspannen sfeer en met herkenbare activiteiten die aansluiten bij de wensen en behoeften van de oudere.