Stichting Vughterstede

Aanleunwoningen

 
 

Stichting Mariënhoven verhuurt aanleunwoningen in de gemeente Vught. Deze appartementen zijn gesitueerd in de directe nabijheid van Woonzorgcentrum Theresia (Molenrijnselaan en Merpatistraat in Vught Zuid) en Huize Elisabeth (Kapellaan en Kerkstraat in Vught centrum).

U kunt hieronder de verschillende type appartementen terugvinden en de plattegronden downloaden. Deze plattegronden zijn slechts om u een indruk te geven; aan de tekeningen en de aangegeven maten kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Lees voor meer informatie onze brochure Aanleunwoningen of de brochure Beëindiging van de huurovereenkomst.

 

Inschrijven en reageren

Om in aanmerking te kunnen komen voor een aanleunwoning dient u ingeschreven te staan bij Stichting Mariënhoven.

U dient €10 inschrijfgeld te betalen voor elk jaar - of deel van het jaar - waarin u ingeschreven staat bij Stichting Marienhoven.
Jaarlijks krijgt u in januari of februari het verzoek om €10,- over te maken ter verlenging van uw inschrijving.

U kunt hier het Inschrijfformulier woningzoekende Stichting Mariënhoven en het begeleidend schrijven inschrijfformulier downloaden.

Het inschrijfformulier kunt u sturen naar Zorg- en Woonbemiddeling, Molenrijnselaan 48, 5262 TN Vught. De klantenservice neemt na ontvangst contact met u op.

Zodra er een aanleunwoning beschikbaar komt wordt deze woning geadverteerd in het Klaverblad. U wordt hier tevens op geattendeerd door  middel van een e-mail. Indien u interesse heeft in de woning kunt u de interesse kenbaar maken door te bellen met de klantenservice of door een e-mail te sturen. Reageren op een woning is vrijblijvend. Wanneer u een woning krijgt toegewezen krijgt u de gelegenheid de woning te bezichtigen alvorens deze te accepteren danwel te weigeren.

 

Nieuwbouw Merpatistraat - Vught Zuid

Stichting Mariënhoven is voornemens om 36 appartementen voor senioren te realiseren aan de Merpatistraat nabij Woonzorgcentrum Theresia.

In nieuwsbrief 2 d.d. 21 februari 2017 wordt u verder geïnfomeerd over de ontwikkelingen van dit plan.

Brief aan belangstellenden 10 oktober 2017

Voor meer informatie neemt u contact op met Zorg- en Woonbemiddeling. Telefoon: (073) 658 11 77.

 

Zorg- en Woonbemiddeling

Bent u geïnteresseerd in een van de aanleunwoningen ? Neemt u dan contact op met onzeZorg- en Woonbemiddeling. Deze is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Telefoonnummer: (073) 658 11 77

E-mailen kan natuurlijk ook: zorgenwoonbemiddeling@vughterstede.nl