Stichting Vughterstede
Stichting Vughterstede 

twitterbutton.nl

Gouden Keurmerk

Stichting Vughterstede heeft het Perspekt Gouden Keurmerk voor een kwalitatief goede zorg- en dienstverlening en kwaliteitssysteem.
 

Koffieuurtje

Vindt u het ook gezellig om met buurtgenoten en/of leeftijdsgenoten even een kopje koffie te drinken? Sinds kort kunt u elke dinsdagochtend tussen 10 u en 11 u in  restaurant 't Engeltje in Huize Elisabeth binnenlopen.

Elke woensdagochtend tussen 10 u en 11 u kunt u hiervoor terecht in restaurant Maurickplein in Woonzorgcentrum Theresia. 

Koffie en thee met iets lekkers erbij is gratis.

Heeft u vragen over een product van Vughterstede, bijvoorbeeld over sociale alarmering, thuiszorg, huishoudelijke hulp en tafeltje dekje. Tijdens dit ontmoetingsuurtje is een medewerker van Vughterstede aanwezig om uw vragen  te beantwoorden.

Dit uurtje is bedoeld voor iedereen in de gemeente Vught. Het maakt niet uit of u in de buurt woont, in het verzorgingshuis, in de aanleunwoningen of wat verder weg. U bent van Harte Welkom !

Loop gerust binnen !

Nieuwbouw appartementen voor senioren in Vught

Stichting Mariënhoven is van plan een appartementencomplex te realiseren op het weiland, grenzend aan de Merpatistraat in Vught en gelegen achter Woonzorgcentrum Theresia. Stichting Mariënhoven heeft voor deze locatie gekozen, omdat deze omgeving rijk is aan voorzieningen en openbaar vervoer in de nabijheid is. Het is ideaal wonen dichtbij Woonzorgcentrum Theresia. Het is mogelijk om daar deel te nemen aan de activiteiten in de ontmoetingsruimte. Professionele ondersteuning, in de vorm van zorg en diensten, is direct beschikbaar.

Er worden 36 driekamerappartementen gebouwd waarvan de grootte varieert van 88 m² tot 108 m². De huurprijzen variëren van € 965,- per maand voor het kleinste appartement tot € 1.170,- voor het grootste appartement (prijspeil 2016). Het huidige ontwerp gaat uit van twee “urban villas” met portiekontsluiting.

Als u geïnteresseerd bent en een brochure over de nieuwbouw wilt ontvangen, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Stichting Mariënhoven, telefoon: (073)658 11 99 of klik hier voor de brochure.

U kunt uw interesse ook kenbaar maken door de digitale vragenlijst in te vullen. Ook kunt u deze vragenlijst printen en sturen naar:   

Stichting Mariënhoven, afdeling Zorg- en Woonbemiddeling
Molenrijnselaan 48,
5262 TN Vught